Power Slim®

Deskundig advies

Wie ben ik

image_powerslim_kampenIn september 2013 ben ik begonnen met mijn eigen Power slim center, na aandringen van mijn man (Patrick) die na het lezen van een advertentie in contact kwam met Aukje. Aukje was bij begin gelijk positief over de praktijk en het leek haar super als wij in kampen vanuit de bestaande fysiotherapie praktijk zouden beginnen. Ik kende de producten niet en zei; voordat ik begin wil ik het wel eerst zelf proberen, ik wil echt achter het product staan wat ik verkoop! En zo geschiedde, de sneltrein is toen gaan rijden. Ik was super enthousiast over de producten de variatie en nu een ruim jaar later mag ik mezelf power slim center van de maand noemen. Een mooier compliment kan je als startende ondernemer niet krijgen.

Ik moet in begin wel even heel hard nadenken aan het idee, om een eigen center te starten, want ik werk al 17 jaar in een ziekenhuis als medische assistente, en wilde dit niet opgeven. Maar ook ik was als zovele vrouwen bezig met lijnen, voeding en diëten hielden mij al jaren in de ban. De eeuwige strijd met de weegschaal die je na verloop van tijd toch weer verloor. Crashen ging vaak super maar dan daarna vaak alles er dubbel en dwars weer eraan, laat staan het eenzijdige eten, geen enkele variatie vaak en niks dan sla en kip. Ik had toen nog geen idee dat als je te weinig of toch de verkeerde dingen eet dat je spiermassa enorm wordt aangesproken en hierdoor de stofwisseling enorm vertraagd. Hoe frusterend, gelukkig weet ik nu beter! De Basis en Advanced cursussen en de begeleiding van kantoor zijn een goede ondersteuning om met de producten van power slim tot verbluffende resultaten te komen.

Mijn center is gevestigd in de praktijk van mijn man, door de grote aanloop daar ben ik goed zichtbaar en is er een goede wisselwerking tussen voeding en verantwoord bewegen.

De producten van power slim zijn echt super om mee te werken, ik heb echt goud in handen in de strijd tegen het overgewicht. Daarnaast is de kracht van het behaalde succes van mijn klanten heel simpel: Aandacht en oprechte interesse voor mijn klanten. Ondanks de haat liefde verhouding die de meeste klanten van mij hebben met de weegschaal, ervaren de meeste een bezoek aan mijn center als gezellig en motiverend. Het is het luisterend oor onder het genot van een kop koffie, maar ook de positieve betrokkenheid bij hun strijd waardoor de resultaten vaak super zijn. Juist de begeleiding tijdens maar vooral na het behalen van het streefgewicht is belangrijk. Ik denk ook dat dit juist het Powerslim concept uniek maakt, doorgaan waar anderen stoppen. Het gebruik van duidelijke kaarten en regels zorgt ervoor dat mensen ook na het behalen van hun gewicht het vol kunnen houden. Mijn hoofddoel vanaf start van elk traject is om mijn klanten een betere bewustwording te geven over wat gezonde voeding en een betere lifestyle doet met je lijf. Het verbaasd mensen vaak dat ze zoveel mogen eten, en dat het zo makkelijk vol te houden is! En ik ben er voor in de moeilijke momenten.

Mijn klanten zijn echt mijn visite kaartje van de praktijk, de mond op mond reclame liep zo hard dat ik op zoek moest naar een collega. Die ik ook vond in een fysiotherapeut binnen de praktijk van mijn man, ze heet Juliette van Ommen en is zeer gedreven in haar vak en ook als power slim coach. Ik denk dat onze medische achtergrond ook echt een groot voordeel is in onze rol als coach. Het is dan ook dat we binnen een jaar 5 dagen geopend zijn met zelfs 2 avondopeningen.

Wij hopen nog lang met dit product vele klanten blij te kunnen maken vanuit ons center in Kampen, gevestigd aan de Siriusweg 2.

Power Slim® Kampen