Power Slim®

Makkelijk vol te houden

Hoe werkt het?

De diëtisten van Power Slim® hebben een behandelplan opgesteld dat bestaat uit 3 fasen:

 1. Afvallen
  In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van Power Slim® per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. Wanneer je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt ga je over naar fase 2.
 2. Bereik je streefgewicht
  In deze fase bereik je je streefgewicht. Geleidelijk worden verschillende soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Stapsgewijs komen graanproducten, brood, fruit, kaas en noten weer terug op het menu.
 3. Voorkomen jojo effect
  Op gewicht blijven is misschien wel de grootste uitdaging van alles en daarom gaan wij jou in deze fase begeleiden met bij het stabiliseren van je gewicht en leren wij je gezond eten.

Het behandelplan is gericht op:

 • snel afvallen en bereiken van je streefgewicht;
 • het leren behouden van het bereikte streefgewicht.

De kosten zijn uiteraard mede afhankelijk van het gewenste gewichtsverlies.

Behandelplan

 

Een Power Slim® maaltijd kost gemiddeld € 2,50.  Afhankelijk van je persoonlijke programma en de fase die je volgt gebruik je zo’n 3 tot 6 producten per dag.

Het Powerslim starterspakket kost € 159,- In dit pakket zitten 45 maaltijden, dit is voldoende voor ca 9 dagen. Ook de shaker die je nodig hebt zit al in het pakket en voldoende vitamines en mineralen voor een maand.
Bovendien ontvang je het Power Slim® kookboek “Voeding en gewicht in evenwicht” met heerlijke recepten.

Je betaalt tijdens het programma uitsluitend voor de producten. De begeleiding tijdens het Powerslim programma is geheel GRATIS! Bij het niet starten van het powerslim programma worden er kosten voor een consult in rekening gebracht (€ 15,-).

BEGELEIDING

Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het Powerslim afslankprogramma. Voordat je kunt beginnen, heb je eerst een vrijblijvend intakegesprek met de Power Slim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan, en je startgewicht, BMI, vetpercentage en streefgewicht geeft de Power Slim voedingscoach je een advies.
Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Daarna kom je wekelijks op consult bij je Powerslim voedingscoach voor de begeleiding. Tijdens dit consult word je gewogen en worden je vetpercentage en spiermassa gemeten. De coach begeleidt en motiveert je bij het afvallen, adviseert je over productkeuzes en is je stok achter de deur!
Power Slim voedingscoaches hebben altijd de basisopleiding tot Powerslim voedingscoach gevolgd en zijn vanaf dat moment 1 jaar lang gecertificeerd om jou op een professionele manier te begeleiden naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Door het volgen van regelmatige vervolgopleidingen blijft de Powerslim coach altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wordt de certificering telkens met 1 jaar verlengd.

Power Slim® Kampen