Power Slim®

Lekkere producten

Ervaring

“IK BEN BLIJ DAT IK DEZE STAP HEB DURVEN ZETTEN!”

Power_Slim_Ervaringen_Jitske_Bos_Na Power_Slim_Ervaringen_Jitske_Bos_VoorIn de wachtkamer van de fysiotherapeut lag een foldertje over Power Slim. Een afslankconcept, nieuw binnen deze fysiotherapiepraktijk. Mijn overgewicht zat me al een tijdje dwars, dus heb bij mijn fysiotherapeut wat meer informatie gevraagd en voorzichtig werd ik al enthousiast. Er werd een informatieavond georganiseerd waar meer werd uitgelegd over het afslankprogramma en waar je de producten kon proeven. Ik was al enthousiast, maar na het proeven van enkele producten was ik helemaal overtuigd. Ik heb meteen een afspraak gemaakt.

Drie dagen laten ben ik begonnen bij Mariska Mookus van Mookus centrum voor gewichtsbeheersing in Kampen. Nog nooit was ik met een dieet of afslankprogramma meer dan 10 kilo afgevallen, maar Mariska beloofde me dat het dit keer wel zou gaan lukken. Het programma beviel me erg goed, geen honger, heerlijke tussendoortjes en omdat je gewoon groente en vlees of vis blijft eten was het erg makkelijk vol te houden. Mijn doel heb ik bereikt! Ik zit nu al een tijdje in de stabilisatiefase en weet mijn streefgewicht goed te behouden.

Ik krijg veel complimenten van mensen om mij heen, echt leuk. Naast dat mijn uiterlijk er op vooruit gaat, ook lichamelijk heb ik minder klachten. Ik wandel en fiets zelfs weer. Ik ben super blij met dit geweldige afslankprogramma en kan het iedereen aanraden. Ik heb al een aantal mensen uit mijn omgeving aangespoord om ook te starten en ook zij zijn razend enthousiast.
Ik had vorig jaar niet durven dromen dat ik mijn kleren nu kan kopen in gewone winkels en niet meer bij de grote maten winkels. Ik ben blij dat ik deze stap heb durven zetten.
Mede door de goede begeleiding van Mariska Mookus heb ik dit bereikt. Hierbij dan ook een woord van waardering.

Jitske

Power Slim® Kampen